Algemene voorwaarden

*Als u bij Es* handmade artikelen bestelt, verklaart u akkoord te gaan met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.

Prijzen en betalingen:
* Alle prijzen zijn in euro`s, exclusief verzendkosten.
* De kosten van verzending hangen af van het gewicht/grootte van uw bestelling. Er worden standaard PostNL tarieven gehanteerd (zie onderaan de algemene voorwaarden).
* Komt u de bestelling ophalen in Purmerend dan hoeft u de verzendkosten natuurlijk niet te betalen. (U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces).
* Na het plaatsen van de bestelling krijgt u een orderbevestiging. U heeft 10 dagen de tijd om het geld over te schrijven. De artikelen zullen voor u gereserveerd worden. Als er niet binnen 10 dagen is betaald zal de bestelling worden geannuleerd.

Levering:
* Levertijd 2 tot 3 weken (na ontvangst betaling). Soms eerder als ik het op voorraad heb. Voor oorbellen geldt een levertijd van 1 week. U kunt het bedrag onder vermelding van het ordernummer overmaken ten name van E.Markenstein.
* Als iets verzonden wordt met track en trace dan krijgt u de code via mail toegestuurd om uw bestelling te volgen. U wordt altijd op de hoogte gesteld als uw bestelling wordt verzonden.
* Zijn de verzendkosten onder de €4,25 dan kun je ervan uitgaan dat deze zonder track en tracé worden verzonden. Wil je dit niet dan kan er z.s.m. contact worden opgenomen om dit alsnog met track en tracé te doen.
* De artikelen worden altijd leuk verpakt, zo kunt u het bijvoorbeeld gelijk cadeau geven.

Aansprakelijkheid:
* Es* kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens de verzending.
* De artikelen van Es* zijn met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Es* kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schadelijke gevolgen van het gebruik van een product.
* Eigen risico van de klant (producten die krimpen/ verkeerd gewassen worden of toch niet tevreden zijn met de kleur of materiaal) is niet de aansprakelijkheid van Es*.
* Kleuren op de foto zetten is lastig, dus deze kunnen iets afwijken. Ook kan de print net even wat hoger of lager op het artikel zijn geplaatst.
* Als u een bestelling heeft geplaatst bent u op de hoogte van de artikelinformatie die bij het product vermeld staat.
* Es* garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.
* Afmetingen zijn ongeveer en kunnen iets afwijken. De leeftijden die erbij staan kan bij elk kindje afwijken.
* Oorbel haakjes en knopjes kunnen wat verkleuren na het dragen. Dit ligt aan het metaal, en de zuurgraad van de huid.
* Doe je oorbellen af tijdens het douchen of opdoen van make-up (parfum). Zo blijven ze langer mooi.
* En let op lange nagels die een afdruk in de oorbellen kunnen maken. Oorbellen van polymer klei zijn redelijk buigzaam.
* Retourneren van producten gaat in overleg (binnen twee maanden melden) en betaalt de klant zelf. Speciaal op maat gemaakte artikelen (of zelf samen te stellen artikelen) kunnen niet geretourneerd worden.
* Bij het gebruik van (baby)producten die kleine onderdelen bevatten dient u zelf zorg te dragen over het toezicht.

Privacy:
* Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Veel plezier met de aankoop!

Tarieven PostNL binnen Nederland (buiten Nederland kan ook, wij houden de normale tarieven aan van het betreffende land)
(brievenbuspost van €4,50 en pakketpost van €7,25 krijgen een track en trace code)
brievenbus post:
t/m 20g 1
t/m 50g 1,92
t/m 100g 2,88
t/m 250g 3,84
t/m 2kg 4,50

pakket post via PostNL €7,25
(meer dan 5 kilo dan €8,95 wordt aangetekend verzonden)(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2022 Es* handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel