Over Mijzelf

Wat leuk dat je in de webshop aan het rondkijken bent!

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Esther en moeder van een prachtige dochter. Woon samen met mijn man in Purmerend en heb deze webshop naast mijn parttime baan als leerkracht. Met mijn dochtertje in huis heb ik een echte 'tester', alles is interessant en wil zij natuurlijk zelf ook hebben. Zo kan ik gelijk zien of de artikelen goed bevallen voordat ik ze in productie neem :)

Het zelf maken van nieuwe artikelen met de naaimachine of plotter doet mij veel plezier. Ik kan daar echt uren mee bezig zijn en dat geeft mij veel voldoening, vooral als de klant daar dan ook weer vrolijk van wordt. Ik doe dit dan ook alweer meer dan 10 jaar.
Ook ben ik bijna dagelijks actief op Instagram.

Ik wil mij graag onderscheiden van de 'grotere' shops door een persoonlijke benadering. Er is namelijk heel veel mogelijk met dat wat ik aanbied. Wilt u liever een andere kleur of een persoonlijke tekst ergens op dan probeer ik daarbij mee te denken in wat er allemaal mogelijk is. Vragen stellen mag altijd en ik reageer zo snel mogelijk op mails of vragen via het contactformulier. En als extra sevice kunnen producten opgehaald worden (in Purmerend) dat scheelt weer verzendkosten!
 

Groetjes en veel shopplezier,
Es* Handmade/ Esther Markenstein

© 2012 - 2024 Es* handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel